Contactlenzen

Goed zicht

Contactlenzen voor (bijna) ieder oog

Nederland staat behoorlijk hoog in het lijstje van aantal contactlensdragers per inwoner. Logisch want we hebben een zeer geavanceerde industrie en high-end meetapparatuur ontwikkeld in Nederland. Hierdoor kunnen we op bijna ieder oog succesvol contactlenzen aanmeten. Met de meest moderne materialen garanderen we genoeg zuurstof voor de ogen en langdurig comfort. Dit gaat niet vanzelf: Uitgekiende materialen en vloeistoffen die in een slim samenspel werken zorgen voor acceptatie van zo'n gek groot lensje op het oog. Wij leveren 4 soorten lenzen: Zachte maand en daglenzen en vormstabiele (harde) dagelijkse en nachtlenzen

Daglenzen

Veilig, veilig en nog eens veilig

Door iedere dag een nieuw paar lenzen in te zetten geeft u vervuiling, bacteriën en virussen geen kans. Lenshouders en vloeistoffen zijn verleden tijd. En de kosten: Die zijn de afgelopen jaren sterk gedaald waardoor het nog maar (vanaf)€ 1,13 per dag hoeft te kosten om scherp te kijken. Natuurlijk zijn daglenzen superhandig bij het sporten. Geen beperking in het zien en geen beslagen en verbogen bril. Ook bij het skiën is het ideaal in combinatie met een sport zonnebril en goggle. Daglenzen zijn er ook met cilinder en met leesdeel!

maandlenzen

Meest afgewogen keuze

Maandlenzen zijn de voordeligere keuze en bieden veel mogelijkheden. Alle sterktes, ook hoge cilinder en multifocaal, kunnen gemaakt worden in de meest moderne materialen. Overdag haalt u de lenzen uit de houder en plaatst ze direct op de ogen. Aan het einde van de avond plaatst u de lenzen terug in de houder en vult deze met verse contactlenzenvloeistof. Na uiterlijk dertig keer dragen neemt u nieuwe lenzen uit uw voorraad. U draagt al maandlenzen vanaf € 0,71 per dag.

Vormstabiele lenzen

Meest voordelige keuze

De hardere soort contactlens geeft een uitmuntende gezichtsscherpte. Ook kunnen complexe vormen gemaakt worden voor iets onregelatige hoornvliezen. Multifocale lenzen zijn het meest succesvol bij deze vormstabiele contactlenzen. Wel is het wennen wat lastiger en is het systeem wat gevoeliger voor stof.. U draagt al vormstabiele vanaf € 0,65 per dag.

Onze merken

One life see it well

Als gediplomeerde opticiens helpen wij u aan dé perfecte bril